آب مسی که برای ظروف مسی خام برای قلم زنی از ان استفاده می شود یک روند نوظهور است که عمل ذخیره آب آشامیدنی را در یک ظرف مسی یا بطری آب مسی ترویج می کند.
اگرچه ممکن است اخیراً در مورد این روند شنیده باشید، اما به طور گسترده ای توسط آیورودا، یک سیستم هندی پزشکی جامع با منشأ باستانی، پشتیبانی می شود.
با این حال، ممکن است تعجب کنید که آیا این عمل مفید و بی خطر است یا فقط یک مد دیگر.
این مقاله به بررسی فواید و مضرات احتمالی نوشیدن آب مس می پردازد.
آب مس چیست؟ آب مس نوشیدنی ای نیست که در نزدیکترین سوپرمارکت یا فروشگاه بهداشتی پیدا کنید. بلکه باید آن را با نگهداری آب آشامیدنی در ظرف مسی درست کنید.
مس یک عنصر کمیاب است، به این معنی که شما فقط به مقدار کمی از آن نیاز دارید.
این نقش کلیدی در چندین عملکرد ضروری بدن مانند تولید انرژی، بافت های همبند و سیستم پیام رسانی شیمیایی مغز شما ایفا می کند.
این به طور گسترده در غذاهایی مانند صدف، آجیل، دانه ها، سیب زمینی، محصولات غلات کامل، شکلات تلخ و گوشت اندام یافت می شود.
طرفداران این روش بیان می کنند که ذخیره آب در ظروف مسی به فلز اجازه می دهد تا در آب نفوذ کند و در نتیجه مزایایی را برای مصرف کننده به ارمغان می آورد.