در حقیقت مصرف انار دانه سیاه ممکن است به بهبود تمرینات کمک کنند: یکی دیگر از فواید آنتی اکسیدان های موجود در انار مربوط به ورزش است.
مون میگوید که آنها «ممکن است با محافظت از آن در برابر تجزیه در بدن، دسترسی زیستی اکسید نیتریک را افزایش دهند.»
اکسید نیتریک با ایجاد اتساع عروق یا گشاد شدن عروق خونی، جریان خون را در حین حرکت بهبود می بخشد. مون می گوید: «اکسید نیتریک به بدن شما کمک می کند تا اکسیژن و مواد مغذی مورد نیاز خود را در طول ورزش دریافت کند.
ممکن است به التهاب کمک کنند: به گفته Kelsey Lorencz، RDN، مشاور تغذیه Fin vs Fin ، یکی دیگر از مزایای آنتی اکسیدان های موجود در انار و آب انار کاهش احتمال التهاب در بدن است.
Lorencz می گوید: « مطالعات نشان داده اند که نوشیدن منظم آب انار می تواند نشانگرهای التهاب مانند اینترلوکین-6 و پروتئین واکنشی C را کاهش دهد.
التهاب مزمن پیش ساز چندین بیماری از جمله بیماری قلبی و دیابت است، بنابراین گنجاندن انواع غذاهای مغذی مانند انار و سایر میوه ها در رژیم غذایی ایده آل است.
به خاطر داشته باشید که التهاب عوامل مختلفی به غیر از رژیم غذایی در حال بازی دارد، از جمله استرس، مصرف الکل، ورزش و شرایط خودایمنی.
ممکن است به بهبود سلامت قلب کمک کنند: از آنجایی که التهاب یک نشانگر رایج در بیماری قلبی است، منطقی است که انار با بهبود سلامت قلب مرتبط باشد.
در واقع، تحقیقات نشان می دهد که مصرف آب انار ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.
لورنس میگوید انار و آب انار ممکن است اثرات محافظتی برای مبتلایان به بیماری قلبی داشته باشند: «در یک کارآزمایی بالینی ، بیماران قلبی که روزانه یک فنجان آب انار مینوشیدند، در مقایسه با گروه دارونما، بهطور قابلتوجهی شدت، بروز و مدت درد قفسه سینه را کاهش دادند.»
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد مصرف میوه های سرشار از پلی فنل، از جمله انار، ممکن است در کنترل بیماری قلبی مفید باشد.
پتاسیم را تامین می کنند: مون می گوید: «آب انار منبع خوبی از پتاسیم است، یک الکترولیت مهم برای عملکرد سالم عضلات، پتاسیم همچنین برای عملکرد سالم اعصاب و تنظیم ضربان قلب ضروری است.
این آب میوه تقریباً 533 میلی گرم پتاسیم در هر فنجان فراهم می کند، در حالی که آریل ها 205 میلی گرم پتاسیم در هر وعده نصف فنجان دارند.