ویتامین ها و مواد معدنی موجود در شیره توت در بازار؛ توت سرشار از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی، به ویژه ویتامین C و آهن است:
ویتامین C. یک ویتامین ضروری که برای سلامت پوست و عملکردهای مختلف بدن مهم است، اهن. یک ماده معدنی مهم که عملکردهای مختلفی دارد، مانند انتقال اکسیژن در سراسر بدن.
ویتامین K1. همچنین به عنوان فیلوکینون شناخته می شود، ویتامین K برای لخته شدن خون و سلامت استخوان ها مهم است.
پتاسیم. یک ماده معدنی ضروری که ممکن است فشار خون را کاهش دهد و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.
ویتامین E. آنتی اکسیدانی است که از آسیب اکسیداتیو محافظت می کند؛ توت حاوی مقادیر زیادی آهن و ویتامین C و همچنین مقادیر مناسبی از پتاسیم و ویتامین های E و K است.
سایر ترکیبات گیاهی: توت سرشار از ترکیبات گیاهی مانند آنتوسیانین است که به رنگ و اثرات مفید آن برای سلامتی کمک می کند.
فراوان ترین آنها عبارتند از:
آنتوسیانین ها خانواده ای از آنتی اکسیدان ها که ممکن است اکسیداسیون کلسترول LDL (بد) را مهار کنند و اثرات مفیدی را در برابر بیماری های قلبی ارائه دهند.
سیانیدین. آنتوسیانین اصلی توت مسئول رنگ سیاه، قرمز یا بنفش آن است، اسید کلروژنیک یک آنتی اکسیدان فراوان در بسیاری از میوه ها و سبزیجات.
روتین. یک آنتی اکسیدان قوی که ممکن است به محافظت در برابر شرایط مزمن مانند سرطان، دیابت و بیماری قلبی کمک کند.
میریستین ترکیبی که ممکن است اثر محافظتی در برابر برخی سرطان ها داشته باشد.
مقدار ترکیبات گیاهی توت به تنوع آن بستگی دارد. این منجر به رنگ های مختلف و خواص آنتی اکسیدانی می شود.
توت های رنگارنگ و بالغ از نظر ترکیبات گیاهی غنی تر هستند و ظرفیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به توت های بی رنگ و نابالغ دارند.
توت حاوی چندین ترکیب گیاهی مانند آنتوسیانین، اسید کلروژنیک، روتین و میریستین است. توت های رنگارنگ و بالغ نسبت به توت های بی رنگ از نظر این ترکیبات غنی تر هستند.