انجماد یک روش عالی برای نگهداری محصولات حیوانی است، کیسه فریزر پیلگون وسیله ای موثر است تا انجماد را ساده و موثر میکند.
فقط غذاهای تازه و باکیفیت را برای انجماد انتخاب کنید و در کیسه فریزر قرار دهید سپس در یخچال قرار دهید.
محصولات حیوانی بسیار فاسد شدنی هستند، بنابراین آنها را تا زمانی که آماده سازی واقعی برای انجماد شروع شود در یخچال نگهداری کنید.
سریع کار کنید تا غذاها در حین آماده سازی برای انجماد سرد بمانند، انجماد باعث از بین رفتن موجودات فاسد در غذا نمی شود.
به سادگی ضرب آنها را متوقف می کند، هنگامی که غذا شروع به ذوب شدن کرد، موجودات زنده به رشد و تکثیر ادامه خواهند داد.
بنابراین قبل از انجماد، تعداد باکتریها در داخل کیسه فریزر و روی غذاها باید به حداقل برسد.
برای انجام این کار، غذا و هر چیزی که با آن تماس میگیرد کیسه فریزر، دستها، تجهیزات و سطوح کار بسیار تمیز نگه دارید.
پس از دست زدن به گوشت خام، ماهی یا مرغ، دست ها، سطوح برش و ظروف را با آب گرم و صابون بشویید.
سفید کننده لباسشویی می تواند به عنوان ضدعفونی کننده ظروف، سطوح برش و ظروف استفاده شود. دستورالعمل های بسته را به دقت دنبال کنید تا از تحریک پوست، چشم و تنفسی جلوگیری کنید.
با بسته بندی یا بسته بندی با دقت در ظروف ضد بخار یا بسته بندی، از تمام مواد غذایی منجمد محافظت کنید.
فرآورده های حیوانی را بلافاصله پس از آماده سازی منجمد کنید.
بسته ها را در سردترین قسمت فریزر قرار دهید و فضای کافی بین بسته ها بگذارید تا هوای سرد به خوبی گردش کند.
فقط مقدار گوشت یا مرغ تازه ای را که در عرض 24 ساعت منجمد می شود، منجمد کنید، حدود 2 تا 3 پوند برای هر فوت مکعب فضای فریزر.
دمای 0 درجه فارنهایت را در فریزر خانگی حفظ کنید، اجازه ندهید دما نوسان کند.
برای ایمنی و بهترین کیفیت، تمام محصولات حیوانی را در یخچال ذوب کنید.
گوشت، مرغ یا ماهی را فورا بپزید یا استفاده کنید، از تخم مرغ در عرض یک تا دو روز و لبنیات در عرض چند روز استفاده کنید در غیر این صورت آنها را در کیسه فریزر قرار دهید.